2018. február 25., vasárnap

2x pár perc hírnév, avagy a TV2-ben és az RTL Klubnál jártam

Minden elsőkötetes szerző álma – gondolom – hogy vagy saját könyvét, vagy saját magát reklámozza a legnézettebb csatornákon. Kiadóm és saját erőfeszítéseimnek köszönhetően ez az elmúlt hetekben sikerült is nekem. Habár a könyv nem kerülhetett szóba, a jövőről egy-egy téma kapcsán azért elbeszélgettünk. A TV2-nél ez a könyvem legvégén citált, akkor még csak jövőbeli Elon Musk-féle kilövés volt, az RTL Klubon pedig az állítólagos időutazó meséje.
És hogy mi a tanulság számomra? A műsorvezetőket érdeklik a témák, nem rutinból, hanem kíváncsiságból kérdezgetnek. Ebbe a néhány percbe természetesen alig fér bele valami, a nézőnek ez olyan élmény lehet, mintha egy száguldó vonat ablakából tekinthetne ki egy csillogó, huszonakárhányadik századbeli városra: leginkább fényeket lát és érdekes formákat, talán egy-két feliratot és fura alakot is kivesz a távolból.


Szereplésem a TV2-n:
Ezt pedig az RTL Klubon alakítottam:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Első esztendőnk Pandémiában: 6 jelenségről

Üdvözlünk Pandémiában! Ez egy folyton változó alkotmányú, szabályú, hihetetlen meglepetést tartogató ország. Hogyan lettünk ennek állampol...