RÓLAM

Nappal kommunikációval foglalkozom, éjjel science fictionnel és jövőkutatással. Emellett még ilyeneket csinálok:

Kommunikáció
1994 óta rengeteg reklámkampányban vettem részt mint stratéga, ötletgazda, kreatív, szövegíró, megrendelő és szervező. 

Írás
Több száz cikket írtam főleg marketing, kommunikáció, reklám, kultúra,  jövőkutatás és science fiction témakörben többek közt az alábbi lapokba: Élelmiszer, Forbes, Media és Marketing, Hetek, Üzlettárs, HVG Extra.

Science fiction
Kilenc SF novellám jelent meg a Galaktika magazinban és kiadványaiban, de interjút készítettem több világhírű íróval is.

Szerkesztés
A legnagyobb hazai spekulatív fikcióval foglalkozó non-profit honlap, az SFmag egyik alapítója, szerkesztője és cikkírója vagyok. 2010 óta közel 200 cikket írtam ide.

Előadás
Tucatnyi helyre hívtak már, hogy előadjak főleg a science fiction és a jövő témakörben. Néhány ezek közül: Tedx Talks, Design Week, HR Fest.

Médiaszereplés
Leginkább science fiction és jövő témakörben vendég voltam már ezeken a helyeken: TV2, FIX TV, Civil Rádió, Tilos Rádió, Hit Rádió, Trend FM.
A Trend FM-en havonta kétszer vendég vagyok a Közeljövő című műsorban.

Moderálás
Rendszeresen felkérnek események moderálására, legyen az felsővezetőknek szóló rendezvény, vagy akár díjnyertes, külföldi fantasy íróval történő közönségtalálkozó.

Az élet olyan, mint egy forró szél – egy jugoszláv sikersorozatról

Meghalt Ljubisa Szamardzsics. Az X generáció számára ez a magas, vékony színész egy felejthetetlen sorozat különleges figurájaként m...