Holnap történt

2017. végén a HVG Könyveknél jelent meg első könyvem.

A fülszöveg:

A science fiction valóságában élünk. A minket körülvevő technikai környezet, a futurisztikus fejlesztések és az előttünk álló néhány évtized hatalmas változást hozhat. A Holnap történt öt aktuális témát jár körül: a 3D-s nyomtatást, az Egyesült Államok pozíciójának meggyengülését, a Nagy Testvér Rt.-t, a transzhumanizmust és a Mars-utazást.

Kedvezményesen megvásárolható a HVG Könyvek honlapján.

Kritikák a Holnap történtről: 

SFmag
"Mi ez a könyv? Könyvtárosi agyam jelzi, hogy valószínűleg beleőrülnék, ha megfelelő polcra kellene raknom. És mégis, odaraknám mindenhová, ahova kell. Fogod ezt a könyvet, akárhol kinyitod, és olyan ötleteket, koncepciókat találsz, ami – az öt téma ide vagy oda – azonnal elkap, hogy felfeszegesd a valóságon a motorháztetőt, és tudd, mennyi az annyi."

Roboraptor
"A Holnap történt hasznos könyv. Közérthető nyelven vezet be minket kedvenc regényeinkből és filmjeinkből ismert témákba, elgondolkodtat jövőnkről, az előttünk álló technológiai fejlődésről és az ebből következő megoldandó problémákról, de legfőképpen felkelti az egyszeri ember érdeklődését az öt kiemelt téma iránt, és további kutatásra készteti. Ha Kánai könyvének hatására egyre többen olvasnak Mars-kutatásról, 3D-nyomtatásról vagy transzhumanizmusról, már elérte célját."

Zama blog
"Összességében tetszett a könyv. Könnyű olvashatóság, érthető megfogalmazás. A fejezetek tetszőleges sorrendben olvashatóak. A tartalom nagyon széles skálán mozog. Ennek előnye, hogy sok ember számára érdekes lehet. Sci-fi és irodalomtörténet kedvelőknek, napjaink eseményeit nyomon követő, jövő iránt nyitott olvasók bátran kezükbe vehetik."

Programguru
"Addig is azonban érdemes ezt a könyvet forgatni, mert ha sok fikciót is tartalmaz, gondolatébresztésnek elsőrangú olvasmány."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2x pár perc hírnév, avagy a TV2-ben és az RTL Klubnál jártam

Minden elsőkötetes szerző álma – gondolom – hogy vagy saját könyvét, vagy saját magát reklámozza a legnézettebb csatornákon. Kiadóm és sa...